HOMEOPATER

Jens nr.3 12.2.2016 022Homeopat Jens Damstuen MNHL  praktiserer Homeopatisk Medisin ved en Tverrfaglig medisinske Klinikke på Råholt i Eidsvoll, med klienter fra hele Eidsvoll, Oslo og Akershus (Eidsvoll, Eidsvoll Verk, Hurdal, Råholt, Nannestad, Jessheim, Lillestrøm, Strømmen og Lørenskog), Gjøvik og Hamar. Han er medlem i Norske Homeopaters Landsforbund (NHL), og er etterspurt som klassisk homeopat, med bakgrunn fra Skandinavisk Institutt for Klassiksk Homeopati (SIKH).

Bakgrunn:

Jens Damstuen MNHL har jobbet i helsevesenet siden 1987, med allsidig klinisk erfaring fra sykehus: Akuttmedisin, kirurgiske pasienter og hjertepasienter. Utdannet homeopat fra Skandinavisk Institutt for Klassisk Homeopati i 1990 (SIKH). Erfaring med komplementær og alternativ medisin, bl.a. fra Homeopatisenteret i Trondheim. Han har en vitenskapelig og forskningsbasert utdannelse fra Århus Universitetssykehus, Danmark, fra 2005: Master i Kardiovaskulær Teknologi.

Kreativ Helse

Et senter for klassisk homeopati,  på Råholt, i nærheten av Eidsvoll Verk. Transport til/fra Oslo Lufthavn Gardermoen 2 ganger i timen (kun 5 min.). Dette er Din Klinikk for deg som velger godkjente allmennpraktiserende og klassiske homeopater. Og et behandlingstilbud for deg som velger homeopatisk medisin for bedre helse, og som er bevisst på at homeopati er fremtidens medisin. Behandlingen retter seg mot klienter både med psykiske og fysiske plager, gravide, barn, små barn, spedbarn og voksne i alle aldersgrupper som trenger hjelp både for akutte og kroniske plager.

Når det er nødvendig understøtter vi behandlingen med urter og/eller ortomolekylær medisin, der du får kunnskaper om å tilføre det kroppen trenger av næringsmidler, kosttilskudd og vitaminer/mineraler i optimale mengder. Det utføres også hormontester under veiledning.


Del artikkelen på